permis ANPA

In jos

permis ANPA Empty permis ANPA

Mesaj  Admin la data de Mier Feb 08, 2012 9:22 am

Ultina precizare: Cardurile vor fi valabile 8 ani
****
Vad ca actiunea in instanta a fortat ministerul sa vina cu o precizare:

Joi, 19 Ianuarie 2012 12:30

A N U N Ţ

Conform prevederilor art. 3, alin. (3) din Ordinul nr. 15/2011 privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum şi modelele permiselor de pescuit recreativ/sportiv cu modificările şi completările ulterioare (Ordinul nr. 297/28.12.2011) , ,,Până la emiterea noilor modele de permise, permisele de pescuit recreativ/sportiv eliberate în anul 2011 sunt valabile şi în anul 2012.''

Persoanele care nu deţin permise eliberate în anul 2011 pot pescui in anul 2012 pană la apariția noilor permise in baza chitanței de la trezorerie care dovedește achitarea celor 30 ron, 10 ron sau in baza cuponului de pensie conform HG. 1016.

*****
Cred ca trebuie sa facem si noi ceva pentru a evita pe viitor eliberarea cu intarziere a permiselor de pescuit ANPA, eu unul voi formula o plangere in instanta pentru refuzul ANPA de a elibera permisul de pescuit sportiv recreativ valabil pe anul 2012 si implicit pentru privarea dreptului meu de a pescui pe Dunare(politia de frontiera refuza eliberarea avizului in lipsa permisului de pescuit emis de ANPA) in ciuda faptului ca am achitat taxa prevazuta legal.Voi cere instantei sa ma puna in drepturi prin ordonanta pesedentiala si voi cere daune, conform legii procesul se poate desfasura si in lipsa mea deci doar juristul ANPA are treaba, mai mult voi trimite prin posta actiunea pentru ca efortul meu sa fie minim, daca mai sunt oameni care vor sa urmeze exemplul voi posta o actiune tip catre instanta pe care sa o puteti folosi si dvs, va inchipuiti ce ar insemna sa depuna in instanta plangeri macar 10% dintre noi plangeri?La anul cu siguranta vom putea obtine permisele in prima parte a lunii ianuarie, si ce ne costa?Un print al actiunii, copii dupa chitantei si act de identitate + taxele postale pentru o scrisoare recomandata, cred ca merita sa transpire si ei putin fata de cat patimim noi
Nu uitati ca in anul 2012 stiuca este prohibita incepand cu data de 15.02.2012.
, pe o durată de 40 zile în perioada 15 februarie – 26 martie în anul 2012;
(în perioada 4 aprilie – 2 iunie inclusiv, pescuitul ştiucii se poate efectua numai cu folosirea echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv şi a momelilor artificiale);

Conform unei declaratii radiofonice a presedintelui Manaila(ANPA) se pare ca in anul 2012 permisele de pescuit recreativ-sportiv de carton vor fi inlocuite cu carduri valabile 5 ani pe care sa se inscrie anual vizele.Presedintele a mai spus ca au fost deja solicitate asociatiilor numarul orientativ de permise pe care le vor solicita.Probabil permisele se vor elibera pe la sfarsitul lunii februarie(in 2011 au aparut pe 09 martie) .Sa speram ca nu vor fi eliberate doar de asociatii iar taxele nu vor creste semnificativ.
Important este ca pana la eliberarea permiselor de pescuit valabile in anul2012 raman valabile cele din 2011
ANPA abia a inceput procedura de achizitionare a blancurilor pentru noile permise de pescuit valabile in 2012 deci....


*******

noutati pentru pescarii sportivi din zona Galati: aveti alaturat link-ul cu asociatiile sportive care au primit licenta pentru eliberarea permiselor de pescuit sau nu clic pentru vizualizare

ATENTIE asociatiile sunt obligate sa elibereze permise si persoanelor care solicita acest document, fara a fi obligate la asociere
In MO nr. 208/01.04.2010, a aparut OM nr. 71 pentru modificarea art. 8 din OM nr. 20/2010. Conform modificarilor aduse, asociatiile sunt obligate sa elibereze permise si persoanelor care solicita acest document, fara a fi obligate la asociere. Cu aceste precizari, este sper definitiv lamurita neobligativitatea asocierii. Cine vrea sa se asocieze o poate face, cine nu, nu. Trebuie corelat acest ordin si cu punctul de vedere oficial al ANPA, conform comunicatului dat de presedintele acesteia.
sau toate informatiile
11.01.2012

A fost emis ordinul cu nr. 297 / 28.12.2011 prin care se stabilesc conditiile de eliberare a permisului de pescuit 2012
aveti aici link

Despre eliberarea avizului de granita
Informatii de la emitent http://www.politiadefrontiera.ro/

Admin
Admin

Mesaje : 65
Data de inscriere : 02/02/2012

http://foxpescuitpedunare.forumgratuit.ro

Sus In jos

permis ANPA Empty Re: permis ANPA

Mesaj  Admin la data de Mier Feb 08, 2012 10:55 pm

A N U N Ţ

Incepand cu data de 07.02.2012 se pot depune la sediul Agentiei la Filialele Regionale si la punctele de lucru din teritoriu documentația necesară pentru eliberarea permiselor de pescuit de tip card, conform ordinului 15 cu modificarile și compleletările ulterioare (ord. 297/28.12.2011).

Permisele de pescuit eliberate in anul 2011 sunt valabile până la eliberarea primelor permise de tip card.

Admin
Admin

Mesaje : 65
Data de inscriere : 02/02/2012

http://foxpescuitpedunare.forumgratuit.ro

Sus In jos

permis ANPA Empty Re: permis ANPA

Mesaj  bogdan29 la data de Joi Feb 09, 2012 2:20 am

Ce inseamna documentatia necesara:cerere,copie C.I. si chitanta de la trezorerie?

_________________
Nemintind,nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
www.pescardejiu.blogspot.com
bogdan29
bogdan29

Mesaje : 49
Data de inscriere : 03/02/2012
Localizare : craiova

http://www.pescardejiu.blogspot.com

Sus In jos

permis ANPA Empty Re: permis ANPA

Mesaj  Admin la data de Joi Feb 09, 2012 2:26 am

asa se pare, am incercat sa sun la anpa si este tot timpul ocupat

Admin
Admin

Mesaje : 65
Data de inscriere : 02/02/2012

http://foxpescuitpedunare.forumgratuit.ro

Sus In jos

permis ANPA Empty Re: permis ANPA

Mesaj  bogdan29 la data de Dum Apr 22, 2012 12:48 pm


În atenţia deţinătorilor de Autorizaţii de Pescuit Recreativ-Sportiv si a posesorilor de premise de Pescuit Recreativ-Sportiv nemembri

Posesorii permiselor de pescuit recreativ-sportiv pot practica pescuitul recreativ/sportiv pe toate habitatele piscicole naturale, cu excepţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Pe o zonă de pescuit autorizată, pescuitul recreativ/sportiv se poate practica atât de membrii asociaţiilor deţinătoare de autorizaţie de pescuit recreativ/sportiv cât şi de nemembri cu respectarea Regulamentului propriu al asociaţiei, iar pe zonele neautorizate pescuitul recreativ/sportiv se face numai pe baza permiselor de pescuit recreativ/sportiv emise de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură (denumită în continuare ANPA), cu respectarea legislaţiei în vigoare.

Asociaţiile de pescari sportivi sunt obligate să practice pe zonele autorizate pentru pescuit recreativ/sportiv tarifele aprobate de ANPA pe săptămână/lună/an şi să organizeze controale zilnice cu privire la verificarea modului de practicare al pescuitului recreativ/sportiv şi pentru a încasa taxe de pescuit la nemembri.

Asociaţiile sunt obligate să permită accesul la resursele acvatice vii şi la pescarii nemembri, cu condiţia ca aceştia să achite tariful pentru pescuit conform Regulamentului propriu al asociaţiei de practicare a pescuitului recreativ/sportiv.

Permisele de pescuit recreativ-sportiv se eliberează de ANPA nominal atât la persoane fizice cât şi la Asociaţiile de pescari sportivi care deţin Autorizaţii de pescuit recreativ/sportiv, prin structurile sale regionale.

Cei interesaţi pot suna la sediile filialelor regionale şi la ANPA-sediul central din Bucureşti sau puteți accesa programul de primire documente şi eliberare permise de pescuit recreativ/sportiv existent pe site-ul www.anpa.ro


A N U N Ţ

Clarificari la cererea de oferte pentru achiziţia de carduri în vederea eliberării permiselor de pescuit recreativ/sportiv pe anul 2012, inclusiv servicii de personalizare:


1. Durata de viaţă a cardurilor se doreşte a fi de 8 ani.
2. Ţinând cont de faptul că durata de viaţă va fi de 8 ani, dorim ca aceste carduri să fie dintr-un material care să răspundă acestui criteriu, aşadar se vor face dintr-un material rezistent la această perioadă de viaţă a cardurilor.
3. Sistemul de personalizare a cardurilor va fi inclus în oferta transmisă de către operatorii economici către autoritatea contractantă, ca serviciu adiacent la produsele solicitate.
4. Metoda folosită pentru gravarea cardurilor trebuie să ofere rezistenţă pe întreaga perioadă de valabilitatea a permiselor şi să ofere un înalt grad de securitate.
5. Precizăm că informaţiile cu care vor fi inscripţionate cardurile sunt cuprinse în anexa nr.1 la Ordinul MADR nr.297/28.12.2011.
6. Livrarea cardurilor se va face pe loturi, în baza comenzilor transmise de ANPA.

Stire de ultima ora!!! Atentie pescari si impatimiti ai acestui sport!!!

Începând cu data de 20.04.2012 Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură va începe eliberarea permiselor de pescuit pe anul 2012. Permisele eliberate in anul 2011 nu mai sunt valabile in anul 2012 conform ordinului 15 cu modificările si completările ulterioare.

_________________
Nemintind,nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic!
www.pescardejiu.blogspot.com
bogdan29
bogdan29

Mesaje : 49
Data de inscriere : 03/02/2012
Localizare : craiova

http://www.pescardejiu.blogspot.com

Sus In jos

permis ANPA Empty Re: permis ANPA

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum